Tarot2018-08-16T11:49:16+00:00

Har du lyst til at høre om din fortid, nutid og fremtid via tarotkort?

Har du lyst til at lade Tarot kortene fortælle dig om alt det, som du er nysgerrig efter at høre noget om ? Her kan du spørge om alt mellem himmel og jord ,som f.eks. Kærlighed, job, bolig, børn, økonomi, helbred og meget, meget mere. Her er ingen begrænsning bortset fra, at jeg har bedt mine kort ikke at fortælle om død. Til forskel fra en clairvoyant reading, hvor man skal have problemer / spekulationer omkring emner, som fylder meget i ens liv, så er det ikke nødvendigt her, men hvis, så klarer kortene også det. Der er også mulighed for at supplere en læsning af Tarotkortene med clairvoyante svar for at få en ekstra dimension. Prisforskellen er blot 100 kr

Jeg arbejder med de mest anerkendte kort i Europa og har en meget stor viden i oplæg, tydning, symbolik samt den astrologiske referenceramme, som kortene også har en del af. Desuden har jeg gennem årene undervist elever, som har ønsket at blive professionelle Tarot-tydere.

Et sæt Tarotkort består af i alt 78 kort opdelt i ( lille Arkana = små gåder )= 40 kort samt ( Store Arkana = store gåder ) = 38 kort. Sidstnævnte er igen opdelt i 16 Hofkort og 22 Trumfkort. De indeholder alle et skatkammer af viden, symbolik, psykologi, astrologi, nummerologi samt dele fra den gnosticisme og den jødiske Kabbala.

Store Arkanas 22 Trumfkort ligger ligeså gemt i ” Livets Træ”, som indgår i den jødiske Torah d.v.s. ( De 5 Mosebøger, der er jødedommens grundlag.) Thora indeholder dels den bibelske historie fra skabelsen til Moses død.

Kortene stammer helt tilbage fra det 5.-6-århundrede og blev bragt til Europa fra Ægypten af sigøjnere i det 14.århundrede. Mange af symbolerne og billederne der præger kortene kan ses i den ægyptiske mytologi og man har undret sig over den store mængde viden omkring religion, filosofi, astrologi og psykologi, som man var i besiddelse af på daværende tidspunkt.

Jeg har i rigtig mange år interesseret mig for Tarot og den spændende viden de gemmer. Jeg har læst, studeret, sammenlignet og undervist på et meget højt niveau og det har gjort mig til en garved og dygtig tarotmester, så du kommer i de aller bedste hænder.

Desværre er der nogle mennesker, som har en helt forkert opfattelse af Tarotkort og hvad de rummer og det skyldes nok, at de nogle gange bliver vist på film, som ondsindede spådomskort, der varsler død og ulykke og intet kunne være mere forkert. Svarene gemmer sig i dit eget indre samt på andre energiplaner og du får absolut kun det at vide, som vil være bedst for dig i længden, hverken mere eller mindre.

Du kan vælge en tolkning på 30 min til 1.000 kr eller en tolkning på 45 min til 1.300 kr. og vælger du samtidig at få leveret clairvoyante svar oveni er prisen 100 kr ekstra.