Profil2018-08-16T11:44:45+00:00


Mit navn er Margrèt Grøn Levring

Jeg er født 13.12.1947 kl. 02 08 00 i Kbh.

Min professionelle baggrund:
Clairvoyant ( født sådan og ikke lært på skole )

Astrolog, Tarotmester, Underviser, Healer, Hypnoterapeut, Stats. Aut. Sygeplejerske, Psykoterapeut.

Jeg har, i mere end 50 år, arbejdet som professionel clairvoyant rådgiver for private og for virksomheder. Jeg har tolket Tarot professionelt i næsten ligeså mange år og udarbejdet et hav af horoskoper i såvel Danmark som udlandet for både kendte og ukendte mennesker. Desuden har jeg, gennem årene, afholdt kurser / Uddannelser i personlig spirituel udvikling som bl.a. inkludere Tarot og Astrologi.

Da jeg jo ikke er helt ung længere, har jeg prioriteret kun at beskæftige mig med det, som jeg brænder mest for og det er clairvoyance sessions, Tarot-tolkning og udarbejdelse af personlige horoskoper.

Mine klienter kommer fra hele landet, men også fra andre lande i Europa. Langt de fleste er anbefalet af andre men du, som læser dette for første gang, er også velkommen. Husk dog at booke i god tid. Du kan også være heldig, hvis du står i en akut situation, at der netop er et afbud, som du kan booke. Der sker intet ved at forhøre sig.

Som før nævnt, er jeg født clairvoyant og disse evner blev opdaget omkring min 9-10 års alder. Jeg var det ” mærkelige” barn ingen ville lege med og af uvidenhed blev sendt til både læge og øjenlæge, da jeg jo så, hørte og fornemmede noget ingen andre gjorde. Ingen fandt mig dog egnet til behandling. De skulle bare vide, at som årene gik, blev forbindelsen til den åndelige verden mere intens og dagligdags, at det var min skæbne, min Karma og som i forbindelse med mine forældres alt for tidlige død i 1974 virkelig tog fat. Jeg forstod først her, hvilken gave jeg var blevet skænket fra fødslen af.

Jeg har altid interesseret mig for den spirituelle verden, har læst astrologi hos dygtige og anerkendte astrologer i Danmark og USA. Tarot har jeg fået ind med modermælken udover, at jeg har været på flere store kurser og vurdere selv, at være en af landets dygtigste Tarotmestre. Kan man ikke en del astrologi, så kan man heller ikke lære at tolke Tarot professionelt, for de to verdener er flettet meget sammen.

Jeg er altså ikke blevet undervist i at være clairvoyant, for det er en del af mig som menneske og derfor arbejder jeg også på en anden måde end de fleste andre, som har været på en såkaldt skole.

Jeg får ofte henvendelser fra medier som TV, radio mm. Men takker altid pænt nej tak, da jeg faktisk er et meget privat menneske og ikke føler behov for at profilere mig ad den vej.

Ind i mellem er jeg dog med til at finde forsvundne personer, men kun ved henvendelser fra aller nærmeste pårørende eller politi.