Kurser/Uddannelser2018-08-16T11:51:34+00:00
info om Kurser/UddannelserBreve Kursister

Kurser/Uddannelser/Workshops.

Jeg har nu beskæftiget mig med og arbejdet indenfor den spirituelle verden i en menneskealder, hvor jeg også igennem mange år har afholdt kurser / uddannelser i spirituel udvikling. Bl.a. astrologi / horoskoper. Meditationer og universelle Healings teknikker. En hel del er blevet uddannet til professionel Tarottyder og jeg har desuden holdt foredrag om den åndelige verden og dens opbygning mm.

Nu synes jeg i midlertid, at tiden er inde til at stoppe med ovenstående p.g.a alder og tid. Jeg siger tusind tak til alle de kursister / elever, som har deltaget på mine hold. Det har været spændende og givende for mig og en glæde at se jer alle vokse med opgaven.

Kærlig hilsen

Margrét

 

 

 

Hej Margret

Tusind tak for en spændende og inspirende week-end. Du er super god til, at undervise. Jeg er helt “oppe at flyve”, for det er meget lang tid siden, at jeg har været i blandt, så mange positive mennesker. Jeg synes, at det er et godt hold, du har fået sat sammen.

Kærlig hilsen Kirsten T.

_______________________________________________________________________________________

Kære Margrèt

Jeg ved vores bekendskab ikke varer længe, men mødet med dig, vil altid hænge dybt i mit sind. Det var dig, som viste mig vejen derind.Du åbnede mit sind, du oplyste min vej, det stod skrevet i kortene, jeg skulle møde dig. Så kære Margrèt, din skønne kvinde, mit møde med dig vil altid være herinde.

Stort Knus og tak for alle de lærende ord fra

Bent

 

___________________________________________________________

Nysgerrig, intereseret i vores verden og “den anden” samt ønsket om at lære meget mere, gjorde at jeg meldte mig til din uddannelse til spirituel coach, hvilket jeg er utrolig glad for Jeg har jo haft interessen siden jeg var ung, men ikke gjort noget ved det. Jeg har fået en viden som jeg kan bruge og som jeg ikke troede var mulig på så kort tid. Du er en utrolig dygtig lærer som forstår at formidle din viden på en måde der gør, at alle os elever glæder os til hver gang vi skal mødes. Sammenhængen mellem tarot, numerologi, astrologi og clairvoyance er unik. Jeg glæder mig til september.

Kærlig Hilsen

Inger

_____________________________________________________________

Hej Margret,

Mange tak for en god og informativ uddannelse. Det var rigtig dejligt at se dig og alle de søde elever.

Forsat god aften.

Mange hilsner

Anne Marie

_____________________________________________________________

Kære Margrét.

Tak for endnu et spændende week-end-kursus. Du er bare så inspirerende

og dygtig til at videreformidle de specielle kundskaber, du er i

besiddelse af.

Kærlig hilsen

Kirsten

——————————————————————————————————-

Kære Margret

Aldrig har jeg lært så meget på så relativ kort tid. Du er super dygtig til at undervise. Dit koncept er helt unikt og jeg vil helt sikkert bruge hvad jeg har lært både omkring mig selv, men også i mit daglige arbejde som tarottyder og healer.

Kærlig Hilsen

Betina

—————————————————————————————————-

Kære Margret

jeg vil blot sige til dig, at jeg er så glad fordi jeg har deltaget i dit spirituelle selvudviklings kursus. Det har givet mig en indsigt både i mig selv og i den ” anden verden” som jeg ikke troede muligt. Jeg har haft og har stadig stor glæde af kurset. Jeg har anbefalet dig til flere og har sagt til dem, at hvis man skal lære noget om det spirituelle, som man kan have glæde af fremadrettet og få valuta for alle pengene, så skal man søge dig. Stor tak

Lisbeth